Experti in gasirea celor mai bune solutii pentru domeniul HoReCa.

Bocado este initiativa Macromex ce vine in intampinarea specialistilor HoReCa, ajutandu-i cu solutii profesionale prin care sa-si usureze munca, timpul petrecut in bucatarie, si sa creasca in mod real calitatea serviciilor.

De 30 ani, Macromex este printre liderii din industria de produse alimentare pe segmentul de produse congelate si refrigerate si un jucator de top in Horeca. Experienta in domeniu, pasiunea de a fi mereu cu un pas inainte, profesionalismul intregii echipe, calitatea produselor, curajul de a ne asuma riscuri si viteza de reactie la oportunitatile si schimbarile pietei au determinat o evolutie constanta si sustinuta a companiei. Vrem sa impartasim cu tine toate aceste experiente, „bocado” cu „bocado”, asa ca iti oferim preparate pe care sa le transformi rapid si facil in mancaruri spectaculoase, bine gatite si sanatoase.

Viziunea noastra, sustinuta de identitate

Nu intamplator am ales numele Bocado - tradus din portugheza, „bocado” inseamna „bucatica”, insa, folosit in expresii, „bocado” devine un lucru rafinat. Un concept care se leaga strans de misiunea noastra: aceea de a pune laolalta „bucatele” pentru a crea lucruri rafinate.

Iar cand spunem „misiunea noastra”, o facem pentru ca stim ca doar impreuna putem ridica standardele de gust si calitate.

Speram ca, in viitor, sa extindem atat portofoliul de furnizori relevanti pentru domeniul HoReCa si ne dorim sa formam o comunitate a profesionistilor din domeniu, care se sustin reciproc. Aceasta este viziunea si promisiunea noastra.

Impartasim pasiunea pentru mancarea excelenta

Ingredientele principale pe care le adaugam in relatia cu clientii nostri s-au dovedit a fi o reteta de succes, asa ca o aplicam in continuare. Imbinam experienta noastra, ambitia de a oferi mereu solutii si produse care depasesc asteptarile, calitatea superioara a produselor, curajul de a ne asuma riscuri si viteza de reactie la oportunitatile si schimbarile pietei. Acestea sunt lucrurile care ne-au determinat si sustinut evolutia.

Succesul tau este important pentru noi, iar pentru ca tu sa oferi clientilor o mancare excelenta atunci cand pasesc in restaurant, suntem aici sa-ti oferim toate ingredientele de care ai nevoie pentru a-i impresiona.

Servicii excelente

Imbunatatim permanent experienta de utilizare a site-ului, de la crearea initiala a contului si trimiterea comenzilor, pana la livrare si servicii.

Distributie nationala

Iti asiguram calitatea produselor inainte, in timpul si dupa livrarea door-to-door, cu autoutilitare frigorifice si congelatoare.

Produse de top

Te aprovizionam cu produse de la furnizori si branduri cu notorietate si toate informatiile de care ai nevoie despre acestea.

Comenzi rapide

Iti garantam mai putin stres in procesul de plasare a comenzilor prin rapiditatea platformei noastre.

Transparenta si control

Iti oferim toate beneficiile de user management prin platforma noastra securizata pentru o vedere de ansamblu a echipei tale.

Suport si asistenta

Te sprijinim cu echipa de consultanti, mereu pregatita sa te asiste cu prezentari live de produse.

Dezvoltare sustenabila

Ne ajutam reciproc, hranindu-ne nevoia de a sustine dezvoltarea pe plan local, fiind o companie 100% romaneasca.