Brutarie si patiserieBrutariePainePaine cu secara pentru ciorba 260g

Paine cu secara pentru ciorba

260g
Se încarcă recenziile...
COD: BK378
Trimite
Loading...
Paine cu secara pentru ciorba, ambalata individual – ideala pentru servirea ciorbelor sau supelor. Cu miez consistent si coaja crocanta, aceasta paine scobita ofera un mod practic si rustic de prezentare in restaurante sau evenimente.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Temperatura
Congelat
Tip local
CantinaRestaurant Romanesc
Potrivit pentru
PranzCina
Tip produs
Paine
Tip faina si ingrediente
Faina albaFaina secara
Gramaj portie
Maxi (>130g)
Tara de origine
Polonia
Mod de preparare
Coacere (<10 minute)

Metode de preparare

Cuptor
2-3 min * 180 °C:
Decongelati la temperatura camerei pentru aproximatv 1 ora. Coaceti 2-3 min in cuptorul preincalzit la 180˚C. Dupa decongelarea produsului termenul de valabilitate este de 8 zile si dupa deschiderea ambalajului 48 de ore.

Ingrediente

Faina de GRAU (65,1%), apa, aluat de SECARA (faina de SECARA fermentata (4,9%)*, apa), drojdie, sare, corector de aciditate: acetati de sodiu. *in produsul finit

Alergeni

GRAU, SECARA

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1026
Valoare energetica (kcal)
242
Grasimi (g)
1.2
din care acizi grasi saturati (g)
0.2
Glucide (g)
49.1
din care zaharuri (g)
0.4
Proteine (g)
7.6
Sare (g)
1.83

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
PAINE SECARA CIORBA 260G_BK378 -2-.jpg
COD: BK378

Paine cu secara pentru ciorba

260g