Sunca, branza edamer, mozzarella si ciuperci champignon presarate din plin pe un blat subtire si crocant, acoperit cu sos proaspat de rosii.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
10-12 min * 225°C : Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta 4/5 pentru cuptoarele cu gaz). Indepartati folia si asezati pizza congelata pe grilaj in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 10-12 minute, pana la rumenirea acesteia. Daca pizza este decongelata, reduceti timpul de coacere. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Ingrediente
Faina de GRAU, pasta de tomate, sunca 10.1% (carne de porc, sare iodata, dextroza, zahar, antioxidanti (ascorbat de sodiu, extract de rozmarin), conservant (nitrit de sodiu), fum), apa, branza edamer 8% (LAPTE), mozzarella 8% (LAPTE), ciuperci champignon 7.2%, ulei de rapita, dextroza, sare iodata, drojdie, amidon, amidon de GRAU, zahar, verdeturi, condimente, pastarnac, usturoi.
Alergeni
GRAU, LAPTE (din branza). Poate contine urme de TELINA.
Sunca, branza edamer, mozzarella si ciuperci champignon presarate din plin pe un blat subtire si crocant, acoperit cu sos proaspat de rosii.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
10-12 min * 225°C : Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cuptoarele cu ventilatie sau treapta 4/5 pentru cuptoarele cu gaz). Indepartati folia si asezati pizza congelata pe grilaj in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 10-12 minute, pana la rumenirea acesteia. Daca pizza este decongelata, reduceti timpul de coacere. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Ingrediente
Faina de GRAU, pasta de tomate, sunca 10.1% (carne de porc, sare iodata, dextroza, zahar, antioxidanti (ascorbat de sodiu, extract de rozmarin), conservant (nitrit de sodiu), fum), apa, branza edamer 8% (LAPTE), mozzarella 8% (LAPTE), ciuperci champignon 7.2%, ulei de rapita, dextroza, sare iodata, drojdie, amidon, amidon de GRAU, zahar, verdeturi, condimente, pastarnac, usturoi.
Alergeni
GRAU, LAPTE (din branza). Poate contine urme de TELINA.