Call center: 0372.46.70.70

Semipreparate si solutiiPizza si pastePaste umplutePaste mezzelune cu ou, umplute cu ciuperci porcini (hribi) si trufe 250g

Paste mezzelune cu ou, umplute cu ciuperci porcini (hribi) si trufe 250g

Referinţă: FGP1008
Food & Glory
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Aceasta reteta experimenteaza o explozie de savori, amestecand deliciul hribilor cu indrazneala trufelor. Gusturile usor ascutite sunt temperate de ricotta delicata, rezultand veritabile note tomnatice, cu o personalitate remarcabila.
_x000D_ Produs refrigerat ambalat in atmosfera protectoare.
Loading...
Metode de preparare
Oala
4 min:
Adaugati pastele in apa sarata clocotita. Fierbeti usor timp de 4 minute. Scurgeti pastele. Adaugati putin unt, ulei de masline extravirgin sau sosul preferat si serviti imediat. Presarati Parmigiano Reggiano ras.
Ingrediente
Paste (40%): faina de GRAU, OU 28,5%, gris de GRAU dur. Umplutura (60%): branza Ricotta 30%(zer din LAPTE, smantana (LAPTE), sare, corector de aciditate: acid citric, acid lactic), ciuperci sotate 28% [ciuperci (Agaricus bisporus) 37%, Hribi (Boletus edulis et allies) 26%, ceapa, uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei de soia, ulei de rapita, ulei de porumb], patrunjel, sare, Hribi uscati (Boletus edulis et allies) 0,2%, piper negru, usturoi), pesmet (faina de GRAU, sare, drojdie), uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei de soia, ulei de rapita, ulei de porumb), branza tare rasa (LAPTE, sare, cheag microbian), sare, sos de trufe 0,4% (ulei de masline, aroma, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,1%), trufa de vara (Tuber aestivum) 0,1%.
Alergeni
GRAU, OU, LAPTE. Produsul poate contine urme de SOIA si MUSTAR.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1147
Valoare energetica (kcal)
273
Grasimi (g)
12
din care acizi grasi saturati (g)
3.4
Glucide (g)
31
din care zaharuri (g)
1.4
Proteine (g)
9.7
Sare (g)
2.1

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Semipreparate si solutiiPizza si pastePaste umplutePaste mezzelune cu ou, umplute cu ciuperci porcini (hribi) si trufe 250g

Paste mezzelune cu ou, umplute cu ciuperci porcini (hribi) si trufe 250g

Referinţă: FGP1008
Food & Glory
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Aceasta reteta experimenteaza o explozie de savori, amestecand deliciul hribilor cu indrazneala trufelor. Gusturile usor ascutite sunt temperate de ricotta delicata, rezultand veritabile note tomnatice, cu o personalitate remarcabila.
_x000D_ Produs refrigerat ambalat in atmosfera protectoare.
Loading...
Metode de preparare
Oala
4 min:
Adaugati pastele in apa sarata clocotita. Fierbeti usor timp de 4 minute. Scurgeti pastele. Adaugati putin unt, ulei de masline extravirgin sau sosul preferat si serviti imediat. Presarati Parmigiano Reggiano ras.
Ingrediente
Paste (40%): faina de GRAU, OU 28,5%, gris de GRAU dur. Umplutura (60%): branza Ricotta 30%(zer din LAPTE, smantana (LAPTE), sare, corector de aciditate: acid citric, acid lactic), ciuperci sotate 28% [ciuperci (Agaricus bisporus) 37%, Hribi (Boletus edulis et allies) 26%, ceapa, uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei de soia, ulei de rapita, ulei de porumb], patrunjel, sare, Hribi uscati (Boletus edulis et allies) 0,2%, piper negru, usturoi), pesmet (faina de GRAU, sare, drojdie), uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei de soia, ulei de rapita, ulei de porumb), branza tare rasa (LAPTE, sare, cheag microbian), sare, sos de trufe 0,4% (ulei de masline, aroma, trufa alba (Tuber magnatum Pico) 0,1%), trufa de vara (Tuber aestivum) 0,1%.
Alergeni
GRAU, OU, LAPTE. Produsul poate contine urme de SOIA si MUSTAR.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1147
Valoare energetica (kcal)
273
Grasimi (g)
12
din care acizi grasi saturati (g)
3.4
Glucide (g)
31
din care zaharuri (g)
1.4
Proteine (g)
9.7
Sare (g)
2.1

Pentru comenzi accesati contul dvs.