Mini rulou dintr-un mix de faina de grau, secara, malt, seminte de in si chimen. Este alegerea ideala pentru micul dejun sau evenimente.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
8-10 min * 180°C: Asezati produsele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 15 minute, la 22 °C. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsele timp de 4-6 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, faina de SECARA, drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), malt prajit (ORZ), GRAU zdrobit, fulgi de SOIA, seminte de floarea-soarelui, germeni de GRAU, fulgi de OVAZ, seminte de in, malt prajit (SECARA), zahar, faina de malt (ORZ), seminte de chimen, ulei de rapita, emulsifianti (mono- si digliceride ale acizilor grasi, esteri ai acizilior mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), agent de tratare a fainii (acid ascorbic).
Alergeni
GRAU, SECARA, ORZ, OVAZ, SOIA. Poate sa contine urme de OUA, LAPTE, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, MUSTAR, SEMINTE DE SUSAN, LUPIN.
Mini rulou dintr-un mix de faina de grau, secara, malt, seminte de in si chimen. Este alegerea ideala pentru micul dejun sau evenimente.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
8-10 min * 180°C: Asezati produsele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 15 minute, la 22 °C. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsele timp de 4-6 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, faina de SECARA, drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), malt prajit (ORZ), GRAU zdrobit, fulgi de SOIA, seminte de floarea-soarelui, germeni de GRAU, fulgi de OVAZ, seminte de in, malt prajit (SECARA), zahar, faina de malt (ORZ), seminte de chimen, ulei de rapita, emulsifianti (mono- si digliceride ale acizilor grasi, esteri ai acizilior mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), agent de tratare a fainii (acid ascorbic).
Alergeni
GRAU, SECARA, ORZ, OVAZ, SOIA. Poate sa contine urme de OUA, LAPTE, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, MUSTAR, SEMINTE DE SUSAN, LUPIN.