Call center: 0372.46.70.70

Brutarie si patiserieBrutarieSpecialitatiMini-rulou rustic cu faina neagra 30g

Mini-rulou rustic cu faina neagra 30g

Referinţă: BK306
La Lorraine
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Mini rulou dintr-un mix de faina de grau, secara, malt, seminte de in si chimen. Este alegerea ideala pentru micul dejun sau evenimente.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
8-10 min * 180°C:
Asezati produsele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 15 minute, la 22 °C. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsele timp de 4-6 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, faina de SECARA, drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), malt prajit (ORZ), GRAU zdrobit, fulgi de SOIA, seminte de floarea-soarelui, germeni de GRAU, fulgi de OVAZ, seminte de in, malt prajit (SECARA), zahar, faina de malt (ORZ), seminte de chimen, ulei de rapita, emulsifianti (mono- si digliceride ale acizilor grasi, esteri ai acizilior mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), agent de tratare a fainii (acid ascorbic).
Alergeni
GRAU, SECARA, ORZ, OVAZ, SOIA. Poate sa contine urme de OUA, LAPTE, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, MUSTAR, SEMINTE DE SUSAN, LUPIN.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
339
Valoare energetica (kcal)
80
Grasimi (g)
<0.5
din care acizi grasi saturati (g)
<0.1
Glucide (g)
16
din care zaharuri (g)
0.6
Proteine (g)
2.7
Sare (g)
0.45

Mini-rulou rustic cu faina neagra 30g

In stoc magazin
Cantitate minima de comanda: 0 buc

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Brutarie si patiserieBrutarieSpecialitatiMini-rulou rustic cu faina neagra 30g

Mini-rulou rustic cu faina neagra 30g

Referinţă: BK306
La Lorraine
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Mini rulou dintr-un mix de faina de grau, secara, malt, seminte de in si chimen. Este alegerea ideala pentru micul dejun sau evenimente.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
8-10 min * 180°C:
Asezati produsele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 15 minute, la 22 °C. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsele timp de 4-6 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, faina de SECARA, drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), malt prajit (ORZ), GRAU zdrobit, fulgi de SOIA, seminte de floarea-soarelui, germeni de GRAU, fulgi de OVAZ, seminte de in, malt prajit (SECARA), zahar, faina de malt (ORZ), seminte de chimen, ulei de rapita, emulsifianti (mono- si digliceride ale acizilor grasi, esteri ai acizilior mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), agent de tratare a fainii (acid ascorbic).
Alergeni
GRAU, SECARA, ORZ, OVAZ, SOIA. Poate sa contine urme de OUA, LAPTE, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, MUSTAR, SEMINTE DE SUSAN, LUPIN.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
339
Valoare energetica (kcal)
80
Grasimi (g)
<0.5
din care acizi grasi saturati (g)
<0.1
Glucide (g)
16
din care zaharuri (g)
0.6
Proteine (g)
2.7
Sare (g)
0.45

Pentru comenzi accesati contul dvs.