Mini rulou din faina de grau si secara. Este alegerea ideala pentru micul dejun sau evenimente.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
4-6 min * 180°C: Asezati produsele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 15 minute, la 22 °C. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsele timp de 4-6 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, sare iodata (sare, iodat de potasiu), drojdie, faina de SECARA, acidifianti (acid lactic, acid acetic), agent de tratare a fainii (acid ascorbic).
Alergeni
GRAU, SECARA. Poate sa contine urme de OUA, SOIA, LAPTE, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, MUSTAR, SEMINTE DE SUSAN, LUPIN.
Mini rulou din faina de grau si secara. Este alegerea ideala pentru micul dejun sau evenimente.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
4-6 min * 180°C: Asezati produsele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 15 minute, la 22 °C. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsele timp de 4-6 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, sare iodata (sare, iodat de potasiu), drojdie, faina de SECARA, acidifianti (acid lactic, acid acetic), agent de tratare a fainii (acid ascorbic).
Alergeni
GRAU, SECARA. Poate sa contine urme de OUA, SOIA, LAPTE, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, MUSTAR, SEMINTE DE SUSAN, LUPIN.