10-12 min * 180-190°C: Asezati produsul intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 180-190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsul timp de 10-12 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, crema cu ciocolata (19.6%) (zahar; ulei de rapita, cacao cu continut redus de grasime (2.9%), amidon modificat (porumb), ciocolata praf (4%) (zahar; praf de cacao), emulsifiant (lecitina de SOIA), arome), apa, UNT (LAPTE) (14%), zahar; OUA, drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), enzime, faina de malt (ORZ), agent de tratare a fainii (acid ascorbic), colorant (caroteni).
Alergeni
GRAU, OUA, UNT (LAPTE), SOIA. Poate sa contina urme de: FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.
10-12 min * 180-190°C: Asezati produsul intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 180-190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsul timp de 10-12 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, crema cu ciocolata (19.6%) (zahar; ulei de rapita, cacao cu continut redus de grasime (2.9%), amidon modificat (porumb), ciocolata praf (4%) (zahar; praf de cacao), emulsifiant (lecitina de SOIA), arome), apa, UNT (LAPTE) (14%), zahar; OUA, drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), enzime, faina de malt (ORZ), agent de tratare a fainii (acid ascorbic), colorant (caroteni).
Alergeni
GRAU, OUA, UNT (LAPTE), SOIA. Poate sa contina urme de: FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.