10-21 min * 160-185°C: Asezati produsul intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 15 minute, la temperatura camerei (20-25°C). Preincalziti cuptorul la 160-185°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsul timp de 10-21 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, UNT (LAPTE) (18%), zahar, OUA, drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de malt (ORZ), agent de tratare a fainii ([300), enzime (GRAU), colorant (E160a).
Alergeni
GRAU, LAPTE, OUA, ORZ. Poate sa contina urme de: SOIA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.
10-21 min * 160-185°C: Asezati produsul intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-l sa se decongeleze 15 minute, la temperatura camerei (20-25°C). Preincalziti cuptorul la 160-185°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti produsul timp de 10-21 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, UNT (LAPTE) (18%), zahar, OUA, drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de malt (ORZ), agent de tratare a fainii ([300), enzime (GRAU), colorant (E160a).
Alergeni
GRAU, LAPTE, OUA, ORZ. Poate sa contina urme de: SOIA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.