O aroma deosebita data de combinarea fainii de malt de orz prajit cu fulgi de soia si ovaz, seminte de floarea soarelui, in si chimen.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
6-8 min * 200°C: Asezati demibaghetele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20-30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 200°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti demibaghetele timp de 6-8 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, faina de SECARA (6.9%), sare iodata (sare, iodat de potasiu), GRIS (GRAU), drojdie, GLUTEN (GRAU), faina de malt (ORZ, SECARA, GRAU), spartura de GRAU, fulgi de SOIA, seminte de floarea-soarelui, antioxidant (acid ascorbic), fulgi de OVAZ, seminte de in, germeni de GRAU, faina de GRAU pregelatinizanta, maia uscata (GRAU), chimen.
O aroma deosebita data de combinarea fainii de malt de orz prajit cu fulgi de soia si ovaz, seminte de floarea soarelui, in si chimen.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
6-8 min * 200°C: Asezati demibaghetele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20-30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 200°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti demibaghetele timp de 6-8 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, faina de SECARA (6.9%), sare iodata (sare, iodat de potasiu), GRIS (GRAU), drojdie, GLUTEN (GRAU), faina de malt (ORZ, SECARA, GRAU), spartura de GRAU, fulgi de SOIA, seminte de floarea-soarelui, antioxidant (acid ascorbic), fulgi de OVAZ, seminte de in, germeni de GRAU, faina de GRAU pregelatinizanta, maia uscata (GRAU), chimen.