Call center: 0372.46.70.70

Brutarie si patiseriePatiserieCroissant cu 15% unt si crema de alune 90g

Croissant cu 15% unt si crema de alune 90g

Referinţă: LLR247
La Lorraine
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Croissant delicios cu unt, cu umplutura din crema de alune de padure (19%).
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
17-19 min * 170°C:
Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 30 de minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 200°C. Reveniti la temperatura de 170°C inainte de a introduce croissantele in cuptor. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele la 170°C timp de 17-10 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, crema de ciocolata – ALUNE (18.4%) (zahar, ulei de rapita, ciocolata praf (17%) (zahar, praf de cacao), pasta de ALUNE DE PADURE (13.7%), LAPTE praf degresat, faina de SOIA, emulsifiant (E322), antioxidant (E307), aroma naturala (ALUNE), aroma naturala (vanilie)), apa, UNT (LAPTE) (15%), zahar, OUA, ALUNE DE PADURE (2.2%), decor de zahar de cacao (zahar, masa de cacao), drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de mal (ORZ, agent de tratare a fainii (E300), enzime (GRAU).
Alergeni
GRAU, ALUNE, LAPTE, OUA, SOIA. Poate sa contina urme de FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1622
Valoare energetica (kcal)
388
Grasimi (g)
21
din care acizi grasi saturati (g)
9.6
Glucide (g)
41
din care zaharuri (g)
16
Proteine (g)
7.1
Sare (g)
0.72

Croissant cu 15% unt si crema de alune 90g

In stoc magazin
Cantitate/bax: 60 buc

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Brutarie si patiseriePatiserieCroissant cu 15% unt si crema de alune 90g

Croissant cu 15% unt si crema de alune 90g

Referinţă: LLR247
La Lorraine
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Croissant delicios cu unt, cu umplutura din crema de alune de padure (19%).
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
17-19 min * 170°C:
Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 30 de minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 200°C. Reveniti la temperatura de 170°C inainte de a introduce croissantele in cuptor. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele la 170°C timp de 17-10 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, crema de ciocolata – ALUNE (18.4%) (zahar, ulei de rapita, ciocolata praf (17%) (zahar, praf de cacao), pasta de ALUNE DE PADURE (13.7%), LAPTE praf degresat, faina de SOIA, emulsifiant (E322), antioxidant (E307), aroma naturala (ALUNE), aroma naturala (vanilie)), apa, UNT (LAPTE) (15%), zahar, OUA, ALUNE DE PADURE (2.2%), decor de zahar de cacao (zahar, masa de cacao), drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de mal (ORZ, agent de tratare a fainii (E300), enzime (GRAU).
Alergeni
GRAU, ALUNE, LAPTE, OUA, SOIA. Poate sa contina urme de FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1622
Valoare energetica (kcal)
388
Grasimi (g)
21
din care acizi grasi saturati (g)
9.6
Glucide (g)
41
din care zaharuri (g)
16
Proteine (g)
7.1
Sare (g)
0.72

Pentru comenzi accesati contul dvs.