Croissant in doua culori, creat din doua tipuri de aluat laminat: natural si ciocolata. Croissantul contine 18.7% unt.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
12-16 min * 180-190°C: Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 30 de minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 180-190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele timp de 12-16 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, UNT (LAPTE) (18.7%), apa, bucati de ciocolata (contine: SOIA) (10.3%) (masa de cacao, zahar, emulsifiant (E322, SOIA), aroma naturala (vanilie), zahar, OUA, drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de malt (ORZ), agent de tratare a fainii (E300), colorant (E160a), enzime (GRAU).
Alergeni
GRAU, LAPTE, SOIA, OUA. Poate sa contina urme de FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.
Croissant in doua culori, creat din doua tipuri de aluat laminat: natural si ciocolata. Croissantul contine 18.7% unt.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
12-16 min * 180-190°C: Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 30 de minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 180-190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele timp de 12-16 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, UNT (LAPTE) (18.7%), apa, bucati de ciocolata (contine: SOIA) (10.3%) (masa de cacao, zahar, emulsifiant (E322, SOIA), aroma naturala (vanilie), zahar, OUA, drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de malt (ORZ), agent de tratare a fainii (E300), colorant (E160a), enzime (GRAU).
Alergeni
GRAU, LAPTE, SOIA, OUA. Poate sa contina urme de FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.