Call center: 0372.46.70.70

Brutarie si patiseriePatiserieCroissanteCroissant premium cu 24% unt 65g

Croissant premium cu 24% unt 65g

Referinţă: LLR253
La Lorraine
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Croissant cu 24% unt de inalta calitate. Produs pregatit pentru coacere, congelat rapid.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
10-21 min * 160-185°C:
Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 15 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 160-185°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele timp de 10-21 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, UNT (LAPTE) (24%), apa, zahar, OUA, drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), enzime, faina de malt (ORZ), agent de tratare a fainii (acid ascorbic), enzime (GRAU).
Alergeni
GRAU, UNT, OUA, ORZ
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1522
Valoare energetica (kcal)
365
Grasimi (g)
21
din care acizi grasi saturati (g)
14
Glucide (g)
35
din care zaharuri (g)
6.6
Proteine (g)
8.1
Sare (g)
0.89

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Brutarie si patiseriePatiserieCroissanteCroissant premium cu 24% unt 65g

Croissant premium cu 24% unt 65g

Referinţă: LLR253
La Lorraine
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Croissant cu 24% unt de inalta calitate. Produs pregatit pentru coacere, congelat rapid.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
10-21 min * 160-185°C:
Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 15 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 160-185°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele timp de 10-21 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, UNT (LAPTE) (24%), apa, zahar, OUA, drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), enzime, faina de malt (ORZ), agent de tratare a fainii (acid ascorbic), enzime (GRAU).
Alergeni
GRAU, UNT, OUA, ORZ
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1522
Valoare energetica (kcal)
365
Grasimi (g)
21
din care acizi grasi saturati (g)
14
Glucide (g)
35
din care zaharuri (g)
6.6
Proteine (g)
8.1
Sare (g)
0.89

Pentru comenzi accesati contul dvs.