Croissant cu unt cu textura deschisa si aroma bogata.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
12-16 min * 180-190°C: Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 180-190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele timp de 12-16 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, UNT (LAPTE) (19%), zahar, OUA, drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), agent de tratare a fainii (E300), enzime (GRAU), colorant (E160a).
Alergeni
GRAU, OUA, LAPTE. Poate sa contina urme de SOIA, FURCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.
Croissant cu unt cu textura deschisa si aroma bogata.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
12-16 min * 180-190°C: Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 180-190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele timp de 12-16 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, UNT (LAPTE) (19%), zahar, OUA, drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), agent de tratare a fainii (E300), enzime (GRAU), colorant (E160a).
Alergeni
GRAU, OUA, LAPTE. Poate sa contina urme de SOIA, FURCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.