12-16 min * 180-190°C: Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 180-190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele timp de 12-16 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, grasime de palmier, zahar, OUA, drojdie, ulei de floarea-soarelui, UNT (LAPTE) (1.9%), GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), emulsifiant (E471), acidifiant (E330), antioxidant (E300), aroma, colorant (E160a), enzime (GRAU).
Alergeni
OUA, LAPTE, GRAU. Poate sa contina urme de SOIA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.
12-16 min * 180-190°C: Asezati croissantele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 30 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 180-190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti croissantele timp de 12-16 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, grasime de palmier, zahar, OUA, drojdie, ulei de floarea-soarelui, UNT (LAPTE) (1.9%), GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), emulsifiant (E471), acidifiant (E330), antioxidant (E300), aroma, colorant (E160a), enzime (GRAU).
Alergeni
OUA, LAPTE, GRAU. Poate sa contina urme de SOIA, FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, SEMINTE DE SUSAN.