6-8 min * 210°C: Asezati chiflele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti chiflele timp de 6-8 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, SEMINTE DE SUSAN (2.2%), drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GLUTEN (GRAU), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), stabilizator (guma guar), fiana de malt (GRAU), corectori de aciditate (acetat de dosiu, carbonate de sodiu), agent antiaglomerant (fosfati de calciu), agenti de tratare a fainii (acid ascorbic, L-cisteina), maia uscata (apa, faina de GRAU fermentata).
Alergeni
GRAU, SEMINTE DE SUSAN. Poate sa contine urme de SOIA, LAPTE.
6-8 min * 210°C: Asezati chiflele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti chiflele timp de 6-8 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, SEMINTE DE SUSAN (2.2%), drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GLUTEN (GRAU), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), stabilizator (guma guar), fiana de malt (GRAU), corectori de aciditate (acetat de dosiu, carbonate de sodiu), agent antiaglomerant (fosfati de calciu), agenti de tratare a fainii (acid ascorbic, L-cisteina), maia uscata (apa, faina de GRAU fermentata).
Alergeni
GRAU, SEMINTE DE SUSAN. Poate sa contine urme de SOIA, LAPTE.