Chifla Kaiser cu faina alba, cu un miez moale si pufos.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
6-8 min * 210°C: Asezati chiflele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti chiflele timp de 6-8 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), stabilizator (guma guar), faina de malt (GRAU), corectori de aciditate (acetat de sodiu, carbonati de sodiu), agent antiaglomerant (fosfati de calciu), agent de tratare a fainii (acid ascorbic, L·cisteina), maia uscata (apa, faina de GRAU fermentata).
Alergeni
GRAU. Poate sa contina urme de: SOIA, LAPTE, SEMINTE DE SUSAN.
Chifla Kaiser cu faina alba, cu un miez moale si pufos.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
6-8 min * 210°C: Asezati chiflele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20 minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti chiflele timp de 6-8 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), stabilizator (guma guar), faina de malt (GRAU), corectori de aciditate (acetat de sodiu, carbonati de sodiu), agent antiaglomerant (fosfati de calciu), agent de tratare a fainii (acid ascorbic, L·cisteina), maia uscata (apa, faina de GRAU fermentata).
Alergeni
GRAU. Poate sa contina urme de: SOIA, LAPTE, SEMINTE DE SUSAN.