O chifla eleganta impletita cu pricepere si pudrata din plin cu seminte delicioase de susan.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
6-8 min * 210°C: Asezati chiflele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20 minute, la temperatura camerei (20-25°C). Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti chiflele timp de 6-8 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere. Valabilitate dupa coacere 24 ore (21°C).
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, seminte de SUSAN (2.2%), drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GLUTEN (GRAU), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), stabilizator (guma guar), faina de malt (GRAU), corectori de aciditate (acetat de sodiu, carbonate de sodiu), agent antiaglomerant (fosfati de calciu), agenti de tratare a fainii (acid ascorbic, L-cisteina), maia uscata (apa, faina de GRAU fermentata).
Alergeni
GRAU, SUSAN. Poate sa contina urme de SOIA, LAPTE.
O chifla eleganta impletita cu pricepere si pudrata din plin cu seminte delicioase de susan.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
6-8 min * 210°C: Asezati chiflele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20 minute, la temperatura camerei (20-25°C). Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti chiflele timp de 6-8 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere. Valabilitate dupa coacere 24 ore (21°C).
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, seminte de SUSAN (2.2%), drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), GLUTEN (GRAU), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), stabilizator (guma guar), faina de malt (GRAU), corectori de aciditate (acetat de sodiu, carbonate de sodiu), agent antiaglomerant (fosfati de calciu), agenti de tratare a fainii (acid ascorbic, L-cisteina), maia uscata (apa, faina de GRAU fermentata).
Alergeni
GRAU, SUSAN. Poate sa contina urme de SOIA, LAPTE.