Call center: 0372.46.70.70

Semipreparate si solutiiSemipreparate cu legumeBulete din cartofi cu branza si bacon (41 buc x ~22g) 1kg

Bulete din cartofi cu branza si bacon (41 buc x ~22g) 1kg

Referinţă: CO7863
11er
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Mini snack din cartofi cu branza si bucati de bacon. Produsul este precopt, ideal pentru meniul de snack sau de evenimente.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
12-14 min * 180°C:
Preincalziti cuptorul la 180°C. Coaceti produsul congelat timp de 12-14 minute.
Friteuza
4-5 min * 170°C:
Incalziti uleiul la 170°C si prajiti pentru aproximativ 4-5 minute.
Ingrediente
Cartofi 72%, crema de BRANZA 8%, BRANZA 5%, bacon 4%, ulei de floarea soarelui, sare, amidon din cartof, dextroza, amidon modificat, condimente.
Alergeni
BRANZA
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
651
Valoare energetica (kcal)
204
Grasimi (g)
10
din care acizi grasi saturati (g)
3.2
Glucide (g)
22
din care zaharuri (g)
1.1
Proteine (g)
4.8
Sare (g)
1.4

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Semipreparate si solutiiSemipreparate cu legumeBulete din cartofi cu branza si bacon (41 buc x ~22g) 1kg

Bulete din cartofi cu branza si bacon (41 buc x ~22g) 1kg

Referinţă: CO7863
11er
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Mini snack din cartofi cu branza si bucati de bacon. Produsul este precopt, ideal pentru meniul de snack sau de evenimente.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
12-14 min * 180°C:
Preincalziti cuptorul la 180°C. Coaceti produsul congelat timp de 12-14 minute.
Friteuza
4-5 min * 170°C:
Incalziti uleiul la 170°C si prajiti pentru aproximativ 4-5 minute.
Ingrediente
Cartofi 72%, crema de BRANZA 8%, BRANZA 5%, bacon 4%, ulei de floarea soarelui, sare, amidon din cartof, dextroza, amidon modificat, condimente.
Alergeni
BRANZA
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
651
Valoare energetica (kcal)
204
Grasimi (g)
10
din care acizi grasi saturati (g)
3.2
Glucide (g)
22
din care zaharuri (g)
1.1
Proteine (g)
4.8
Sare (g)
1.4

Pentru comenzi accesati contul dvs.