Call center: 0372.46.70.70

Brutarie si patiserieBrutarieBagheteBagheta cu faina neagra 335g

Bagheta cu faina neagra 335g

Referinţă: LLR043
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Bagheta cu faina neagra, malt de orz prajit, maia de grau si secara.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
11-13 min * 210°C:
Asezati baghetele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20-30 minute, la temperatura 20-25°C. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti baghetele timp de 11-13 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU (48%), apa, faina de GRAU neagra (13%), (faina de GRAU, enzime (ORZ), antioxidant (acid ascorbic)), tarate (GRAU), drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de malt (ORZ, SECARA, GRAU), maia (faina de SECARA, apa), stabilizator (guma guar), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), antioxidant (acid ascorbic), acidifiant (acid acetic).
Alergeni
GLUTEN din GRAU, ORZ, SECARA. Poate sa contina urme de SOIA.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1013
Valoare energetica (kcal)
239
Grasimi (g)
1.2
din care acizi grasi saturati (g)
0.3
Glucide (g)
45
din care zaharuri (g)
1.6
Proteine (g)
9.5
Sare (g)
0.91

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Brutarie si patiserieBrutarieBagheteBagheta cu faina neagra 335g

Bagheta cu faina neagra 335g

Referinţă: LLR043
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Bagheta cu faina neagra, malt de orz prajit, maia de grau si secara.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
11-13 min * 210°C:
Asezati baghetele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20-30 minute, la temperatura 20-25°C. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti baghetele timp de 11-13 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU (48%), apa, faina de GRAU neagra (13%), (faina de GRAU, enzime (ORZ), antioxidant (acid ascorbic)), tarate (GRAU), drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de malt (ORZ, SECARA, GRAU), maia (faina de SECARA, apa), stabilizator (guma guar), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), antioxidant (acid ascorbic), acidifiant (acid acetic).
Alergeni
GLUTEN din GRAU, ORZ, SECARA. Poate sa contina urme de SOIA.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1013
Valoare energetica (kcal)
239
Grasimi (g)
1.2
din care acizi grasi saturati (g)
0.3
Glucide (g)
45
din care zaharuri (g)
1.6
Proteine (g)
9.5
Sare (g)
0.91

Pentru comenzi accesati contul dvs.