Bagheta cu faina neagra, malt de orz prajit, maia de grau si secara.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
11-13 min * 210°C: Asezati baghetele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20-30 minute, la temperatura 20-25°C. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti baghetele timp de 11-13 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU (48%), apa, faina de GRAU neagra (13%), (faina de GRAU, enzime (ORZ), antioxidant (acid ascorbic)), tarate (GRAU), drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de malt (ORZ, SECARA, GRAU), maia (faina de SECARA, apa), stabilizator (guma guar), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), antioxidant (acid ascorbic), acidifiant (acid acetic).
Alergeni
GLUTEN din GRAU, ORZ, SECARA. Poate sa contina urme de SOIA.
Bagheta cu faina neagra, malt de orz prajit, maia de grau si secara.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
11-13 min * 210°C: Asezati baghetele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20-30 minute, la temperatura 20-25°C. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti baghetele timp de 11-13 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU (48%), apa, faina de GRAU neagra (13%), (faina de GRAU, enzime (ORZ), antioxidant (acid ascorbic)), tarate (GRAU), drojdie, GLUTEN (GRAU), sare iodata (sare, iodat de potasiu), faina de malt (ORZ, SECARA, GRAU), maia (faina de SECARA, apa), stabilizator (guma guar), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), antioxidant (acid ascorbic), acidifiant (acid acetic).
Alergeni
GLUTEN din GRAU, ORZ, SECARA. Poate sa contina urme de SOIA.