Combinatie de caju si cocos (ambele bio), fermentate cu o selectie de culturi active – L. Bulgaricus, L. Acidophilus, S. Thermophilus – care contribuie la echilibrul microbiomului.
Textura fina, versatila in utilizare: potrivita pentru salate, sandvisuri, plating sau ca topping pentru preparate calde si reci.
Bogata in proteine (toti aminoacizii esentiali), fibre prebiotice si un complex de minerale esentiale (cupru, magneziu, potasiu, zinc, mangan, fosfor, seleniu, fier), alaturi de vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, C, E si K).
Specificatii
Temperatura
Refrigerat
Tip local
BistroCateringEvenimentePubTrattoriaUnitate de cazare - mic dejunVegetarian
Potrivit pentru
Mic dejunPranzCina
Proprietati
De postFara arome artificialeFara colorantiFara lactozaVeganVegetarian
Certificare
V-Label
Tara de origine
Romania
Ambalaj
CutieFolie
Ingrediente
CAJU, ulei de cocos, culturi active (L. Bulgaricus, L Acidophilus, S Thermophilus), sare roz de Himalaya.
Alergeni
CAJU. Poate contine urme de alte fructe cu coaja lemnoasa, SOIA.