Sosul bolognese se foloseste in general la paste fie spaghete sau penne, lasagna ori caneloni umpluti. De asemenea poate fi folosit si la diferite mancaruri gatite din carne de pui, miel, vita si porc.
Specificatii
Utilizare
Pentru pastePentru carne
Specific
Italienesc
Temperatura
Ambiental
Tara de origine
Austria
Ambalaj
Galeata
Tip local
BistroBurgerieCantinaPizzeriaPubTrattoria
Dozaj
200 g/l apa fierbinte
Randament
120 portii
Metode de preparare
Instructiuni generale
Aduceti apa la fierbere si adaugati produsul amestecand energic cu telul pana la dizolvare. Fierbeti aproximativ aproximativ 5 minute la foc lent pentru omogenizare.
Ingrediente
Legume deshidratate (rosii, ceapa), sare, zaharuri (zahar), faina (GRAU), amidon, extracte de drojdie (aroma naturala), ulei (palmier), condimente, plante aromatice, aroma, agenti de ingrosare (guma de guar).
Alergeni
Cereale care contin GLUTEN (GRAU, SECARA, ORZ, OVAZ sau hibrizi ai acestora si produse derivate).