Un preparat cu specific japonez, katsu este preparat din pulpa de pui invelita intr-un strat de pane, un echilibru ideal intre textura crocanta si carnea frageda.
Se poate servi ca fel principal, alaturi de diverse garnituri sau ca burger si sandwich de pui.
O variantă inovatoare de inclus in orice meniu.
Greutate pe bucata 100-120g
7-8 min * 182°C: Prajiti timp de 7-8 minute la 182°C.
Ingrediente
Pui 59%, faina de GRAU, ulei de palmier, amidon modificat, amidon de tapioca, amidon de porumb, sare, amidon de cartofi, zahar, stabilizator (E451i, E412), praf de usturoi, drojdie (E491), praf de piper alb, ameliorator de paine (amidon de porumb, drojdie alimentara (E170i, E516), ameliorator de aluat (E300, E1100i))
Alergeni
GRAU. Poate contine SOIA in faina de GRAU. Uleiul de prajit este ulei de SOIA.