20 min * 200°C: Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 200°C (180°C pentru cele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Ingrediente
Carne de pui min 65%, apa, condimente 2.9% (rosii uscate 65%, usturoi uscat, ardei, sare, oregano, busuioc), stabilizator E451, agent de ingrosare E407a, condimente, dextroza, ceapa, aroma naturala. Umplutura min 24% - carne de pui 80%, faina de orez, apa, sare. Procentul de sos aproximativ 10%. Fara gluten.