Orez, amestec de ciuperci cu sos cremos de smantana si branza Cheddar. Reteta autentica italiana.
Loading...
Metode de preparare
Microunde
8-10 min * 850W: Scoateti produsul congelat din punga si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac, adaugati 2-3 linguri de apa, puneti capacul si introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 850W. Incalziti 4-5 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 4-5 minute. Asteptati un minut inainte sa scoateti capacul.
Tigaie
8-10 min: Intr-o tigaie incinsa puneti 2-3 linguri de apa iar cand aceasta s-a incins adaugati produsul congelat si amestecati in mod regulat la foc mediu timp de 8-10 minute.
Ingrediente
Orez risotto prefiert 52%, apa, ciuperci de Paris (Agaricus Bisporus) 10%, SMANTANA (LAPTE), branza Cheddar (LAPTE), ciuperci (Pleurotus Ostreatus) 5%, ceapa, usturoi, amidon din orez, extract de ciuperci, aroma naturala, patrunjel, sare, piper.
Orez, amestec de ciuperci cu sos cremos de smantana si branza Cheddar. Reteta autentica italiana.
Loading...
Metode de preparare
Microunde
8-10 min * 850W: Scoateti produsul congelat din punga si puneti-l intr-un vas termorezistent cu capac, adaugati 2-3 linguri de apa, puneti capacul si introduceti vasul in cuptorul cu microunde la 850W. Incalziti 4-5 minute, opriti cuptorul cu microunde pentru a amesteca si incalziti din nou inca 4-5 minute. Asteptati un minut inainte sa scoateti capacul.
Tigaie
8-10 min: Intr-o tigaie incinsa puneti 2-3 linguri de apa iar cand aceasta s-a incins adaugati produsul congelat si amestecati in mod regulat la foc mediu timp de 8-10 minute.
Ingrediente
Orez risotto prefiert 52%, apa, ciuperci de Paris (Agaricus Bisporus) 10%, SMANTANA (LAPTE), branza Cheddar (LAPTE), ciuperci (Pleurotus Ostreatus) 5%, ceapa, usturoi, amidon din orez, extract de ciuperci, aroma naturala, patrunjel, sare, piper.