Call center: 0372.46.70.70

Semipreparate si solutiiSous videRasol de porc posterior gatit sous vide (3 buc x ~320g) 1-1.2kg

Rasol de porc posterior gatit sous vide (3 buc x ~320g) 1-1.2kg

Referinţă: CO654
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Rasol de porc posterior condimentat, gatit sous vide, congelat rapid. Pachetul contine 3 bucati de rasol, fiecare avand o greutate de aproximatix 320g.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
15 min * 200°C:
Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 200°C. Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 15 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.A nu se recongela dupa decongelare.
Ingrediente
Rasol de porc posterior cu piele (95%),apa, sare, conservant E250, [agent de igrosare (E1422 –E415), lactoza (LAPTE), arome (GLUTEN), sare, grasime si extract de carne de vita (antioxidant E310), colorant E150, zahar caramelizat, acidifiant (acid tartric),condimente, plante aromatice], dextroza
Alergeni
LAPTE, GLUTEN
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
761
Valoare energetica (kcal)
182
Grasimi (g)
10.4
din care acizi grasi saturati (g)
3.25
Glucide (g)
<0.5
din care zaharuri (g)
<0.5
Proteine (g)
22
Sare (g)
1.95

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Semipreparate si solutiiSous videRasol de porc posterior gatit sous vide (3 buc x ~320g) 1-1.2kg

Rasol de porc posterior gatit sous vide (3 buc x ~320g) 1-1.2kg

Referinţă: CO654
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Rasol de porc posterior condimentat, gatit sous vide, congelat rapid. Pachetul contine 3 bucati de rasol, fiecare avand o greutate de aproximatix 320g.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
15 min * 200°C:
Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 200°C. Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 15 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.A nu se recongela dupa decongelare.
Ingrediente
Rasol de porc posterior cu piele (95%),apa, sare, conservant E250, [agent de igrosare (E1422 –E415), lactoza (LAPTE), arome (GLUTEN), sare, grasime si extract de carne de vita (antioxidant E310), colorant E150, zahar caramelizat, acidifiant (acid tartric),condimente, plante aromatice], dextroza
Alergeni
LAPTE, GLUTEN
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
761
Valoare energetica (kcal)
182
Grasimi (g)
10.4
din care acizi grasi saturati (g)
3.25
Glucide (g)
<0.5
din care zaharuri (g)
<0.5
Proteine (g)
22
Sare (g)
1.95

Pentru comenzi accesati contul dvs.