Usurinta in utilizare prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient din compozitia sa.
Rapiditatea in obtinerea produsului final.
Rezultat final sigur datorita modului simplu de preparare, erorile de cantarire fiind excluse.
Genereaza economie de spatiu si de energie.
Specificatii
Utilizare Premixuri
Briose
Tip local
BistroCafeneaCantinaCateringEvenimentePatiseriePubRestaurant RomanescTrattoriaUnitate de cazare - mic dejun
Potrivit pentru
Mic dejunPranzCinaMeniu festivCopii
Temperatura
Ambiental
Tara de origine
Romania
Ambalaj
Punga
Aroma
Ciocolata
Metode de preparare
Instructiuni generale
Intr-un bol mare, toarna apa, ouale si uleiul sau untul topit, apoi se bat usor cu telul. Adauga Muffin Mix amestecandu-se usor cu o paleta, pana la incorporare. Compozitia rezultata se pune imediat in forme, apoi se baga in cuptorul incins la 205°C timp de 19-21 min. Dupa scoaterea din cuptor se lasa in tava 5 minute iar dupa racire se pastreaza intr-un recipient cu capac.
Ingrediente
Faina alba de GRAU, zahar, zara, ciocolata 7% (zahar, pasta de cacao, unt de cacao, emulgator (lecitina, floarea soarelui), agenti de afanare (difosfatat, bicarbonat de sodiu), monoglutamat disodic, amidon de porumb), sirop glucoza, dextroza, sare de mare, aroma vanilie.