Usurinta in utilizare prin evitarea dozarilor pentru fiecare ingredient din compozitia sa.
Rapiditatea in obtinerea produsului final.
Rezultat final sigur datorita modului simplu de preparare, erorile de cantarire fiind excluse.
Genereaza economie de spatiu si de energie.
BistroCafeneaCantinaCateringEvenimentePatiseriePubRestaurant RomanescTrattoriaUnitate de cazare - mic dejun
Potrivit pentru
Mic dejunPranzCinaMeniu festivCopii
Temperatura
Ambiental
Tara de origine
Romania
Ambalaj
Punga
Aroma
Ciocolata
Metode de preparare
Instructiuni generale
Amesteca 900g Cookies Mix cu 240g unt topit si 2 oua pana la omogenizare, apoi formeaza bilute in mana. Bilutele formate se pot pastra in frigider pana la introducerea in cuptor. Se pun pe o tava cu hartie de copt apoi se introduc in cuptorul incunis la 190°C unde se lasa 10-13 minute. Dupa racire se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic.
Ingrediente
Faina alba de GRAU, zahar brun, ciocolata alba 10% (zahar, grasimi vegetale hidrogenate (samburi de palmieri, cocos), LAPTE PRAF degresat, lecitina de SOIA, aroma) malt orz, sare de mare, bicarbonat de sodiu, extract natural de vanilie.