Inele de cascaval pane, gata de preparare in friteuza.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
4-5 min * 200°C: Preincalziti cuptorul la 200°C. Puneti inelele de cascaval pane congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi introduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 4-5 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Tigaie
1.5 min: Puneti la incins cateva linguri de ulei intr-o tigaie apoi adaugati produsul congelat si prajiti timp de 1.5 minute.
Friteuza
1.5 min * 170°C: Preincalziti uleiul din friteuza la 170°C. Prajiti inelele de cascaval pane congelate timp de 1.5 minute.
Ingrediente
Crusta pane (pesmet (faina de GRAU, sare, drojdie, colorant (extract de boia de ardei)), apa, faina de GRAU, cartofi rasi (cartofi, amidon din cartofi, conservant (metabisulfit de sodiu)), sare, amestec de ardei (boia de ardei, extract de boia de ardei)), cascaval trapist (35%), (LAPTE, sare, culturi lactice, cheag), apa, ulei de floarea soarelui, amidon din porumb.
Alergeni
GRAU, LAPTE. Poate contine urme de: SOIA, OUA, TELINA, MUSTAR, SEMINTE SUSAN
Inele de cascaval pane, gata de preparare in friteuza.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
4-5 min * 200°C: Preincalziti cuptorul la 200°C. Puneti inelele de cascaval pane congelate intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si apoi introduceti-o in cuptorul preincalzit, pe raftul din mijloc. Coaceti timp de 4-5 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Tigaie
1.5 min: Puneti la incins cateva linguri de ulei intr-o tigaie apoi adaugati produsul congelat si prajiti timp de 1.5 minute.
Friteuza
1.5 min * 170°C: Preincalziti uleiul din friteuza la 170°C. Prajiti inelele de cascaval pane congelate timp de 1.5 minute.
Ingrediente
Crusta pane (pesmet (faina de GRAU, sare, drojdie, colorant (extract de boia de ardei)), apa, faina de GRAU, cartofi rasi (cartofi, amidon din cartofi, conservant (metabisulfit de sodiu)), sare, amestec de ardei (boia de ardei, extract de boia de ardei)), cascaval trapist (35%), (LAPTE, sare, culturi lactice, cheag), apa, ulei de floarea soarelui, amidon din porumb.
Alergeni
GRAU, LAPTE. Poate contine urme de: SOIA, OUA, TELINA, MUSTAR, SEMINTE SUSAN