6-8 min * 210°C: Asezati chiflele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20 de minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti chiflele timp de 6-8 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), gluten (GRAU), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), stabilizator (guma guar), faina de malt (GRAU), corectori de aciditate (acetat de sodiu, carbonati de sodiu), agent antiaglomerant (fosfati de calciu), agent de tratare a fainii (acid ascorbic, L-cisteina), maia uscata (apa, faina de GRAU fermentata).
6-8 min * 210°C: Asezati chiflele intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20 de minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 210°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti chiflele timp de 6-8 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Ingrediente
Faina de GRAU, apa, drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), gluten (GRAU), emulsifiant (esteri ai acizilor mono- si diacetiltartric cu monogliceridele si digliceridele acizilor grasi), stabilizator (guma guar), faina de malt (GRAU), corectori de aciditate (acetat de sodiu, carbonati de sodiu), agent antiaglomerant (fosfati de calciu), agent de tratare a fainii (acid ascorbic, L-cisteina), maia uscata (apa, faina de GRAU fermentata).