Call center: 0372.46.70.70

Deserturi si inghetataTorturiCheesecake cu mango si caise, portionat (12 portii x 108g) 1.3kg

Cheesecake cu mango si caise, portionat (12 portii x 108g) 1.3kg

Referinţă: BK356
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Cheesecake prefeliat in 12 felii cu baza de biscuiti, crema de ricotta, piure de caise, pulpa de mango. _x000D_ Combinatia de branza fina ricotta cu fructe face acest cheesecake deosebit de gustos si racoritor.
Loading...
Metode de preparare
Doar decongelare
Pentru decongelare, pastrati la temperaturi de refrigerare cu cel putin 6-8 ore inainte de consum. Odata dezghetat, nu recongelati si pastrati la temperaturi de 0/+4 °C, consumati in decurs de 3 zile.
Ingrediente
Crema de ricotta: LAPTE degresat, FRISCA, ulei de cocos, zahar, ricotta (ZER, LAPTE, regulator de aciditate, acid citric), dextroza, galbenus de OU, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri lactici ai mono si digliceridelor acizilor grasi, monostearat de polioxietilen sorbitan; stabilizatori: caragenan, difosfați; colorant alimentar: beta-caroten. Pasta de caise: zahar, sirop de glucoza-fructoza, piure de caise, acidifiant: acid citric, agent de ingrosare: pectina, dextroza, arome, coloranti alimentari: beta-caroten si soc. Baza de biscuiti macinati: faina de GRAU, zahar, sirop de glucoza-fructoza, ulei de floarea soarelui, UNT, caramel (apa, zahar, LAPTE praf integral, sirop de glucoza, LAPTE praf degresat, aroma naturala de vanilie), emulgatori: lecitina de SOIA; ZER de LAPTE praf, faina de GRAU , agenti de crestere: bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu, tartrat de monopotasiu, bicarbonat de sodiu si carbonat de calciu; sare, colorant: caramel E150d; agenţi de îngroşare: pectină; amidon modificat, antioxidant: extract de rozmarin; conservant: sorbat de potasiu; arome. Gelatina de acoperire cu mango: zahar, sirop de glucoza, pulpa de mango, agenti de ingrosare: amidon modificat si pectina, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu.
Alergeni
LAPTE, GRAU, OU, SOIA. Poate continue urme de NUCI (MIGDALE, NUCA, ALUNE, FISTIC), MUSTAR, SUSAN si SULFITI.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1296
Valoare energetica (kcal)
309
Grasimi (g)
15.2
din care acizi grasi saturati (g)
10.6
Glucide (g)
39.9
din care zaharuri (g)
29.9
Proteine (g)
3
Sare (g)
0.17

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Deserturi si inghetataTorturiCheesecake cu mango si caise, portionat (12 portii x 108g) 1.3kg

Cheesecake cu mango si caise, portionat (12 portii x 108g) 1.3kg

Referinţă: BK356
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Cheesecake prefeliat in 12 felii cu baza de biscuiti, crema de ricotta, piure de caise, pulpa de mango. _x000D_ Combinatia de branza fina ricotta cu fructe face acest cheesecake deosebit de gustos si racoritor.
Loading...
Metode de preparare
Doar decongelare
Pentru decongelare, pastrati la temperaturi de refrigerare cu cel putin 6-8 ore inainte de consum. Odata dezghetat, nu recongelati si pastrati la temperaturi de 0/+4 °C, consumati in decurs de 3 zile.
Ingrediente
Crema de ricotta: LAPTE degresat, FRISCA, ulei de cocos, zahar, ricotta (ZER, LAPTE, regulator de aciditate, acid citric), dextroza, galbenus de OU, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri lactici ai mono si digliceridelor acizilor grasi, monostearat de polioxietilen sorbitan; stabilizatori: caragenan, difosfați; colorant alimentar: beta-caroten. Pasta de caise: zahar, sirop de glucoza-fructoza, piure de caise, acidifiant: acid citric, agent de ingrosare: pectina, dextroza, arome, coloranti alimentari: beta-caroten si soc. Baza de biscuiti macinati: faina de GRAU, zahar, sirop de glucoza-fructoza, ulei de floarea soarelui, UNT, caramel (apa, zahar, LAPTE praf integral, sirop de glucoza, LAPTE praf degresat, aroma naturala de vanilie), emulgatori: lecitina de SOIA; ZER de LAPTE praf, faina de GRAU , agenti de crestere: bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu, tartrat de monopotasiu, bicarbonat de sodiu si carbonat de calciu; sare, colorant: caramel E150d; agenţi de îngroşare: pectină; amidon modificat, antioxidant: extract de rozmarin; conservant: sorbat de potasiu; arome. Gelatina de acoperire cu mango: zahar, sirop de glucoza, pulpa de mango, agenti de ingrosare: amidon modificat si pectina, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu.
Alergeni
LAPTE, GRAU, OU, SOIA. Poate continue urme de NUCI (MIGDALE, NUCA, ALUNE, FISTIC), MUSTAR, SUSAN si SULFITI.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1296
Valoare energetica (kcal)
309
Grasimi (g)
15.2
din care acizi grasi saturati (g)
10.6
Glucide (g)
39.9
din care zaharuri (g)
29.9
Proteine (g)
3
Sare (g)
0.17

Pentru comenzi accesati contul dvs.