Semipreparate si solutiiSous videCeafa de porc gatita sous vide 2.2-2.7kg

Ceafa de porc gatita sous vide

2.2-2.7kg
Se încarcă recenziile...
COD: CO620
Trimite
Loading...
Ceafa de porc, piesa intreaga, gatita sous vide in suc propriu, congelata rapid

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Mod gatire
Cuptor
Timp gatire
11-30 minute
Temperatura
Congelat
Tip local
BistroEvenimenteRestaurant RomanescSendviserie
Potrivit pentru
PranzCinaMeniu festiv
Tip carne
Porc

Metode de preparare

Cuptor
20-25 min * 210°C:
Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 210°C (180°C pentru cele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20-25 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.

Ingrediente

Carne de porc 90%, condimente (apa, sare comestibila, stabilizator: E 451, agent de ingrosare: E 407a, condimente, extract de drojdie, dextroza).

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
763
Valoare energetica (kcal)
183
Grasimi (g)
11.2
din care acizi grasi saturati (g)
4.5
Glucide (g)
3.6
din care zaharuri (g)
0.1
Proteine (g)
16.9
Sare (g)
1.03

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
Ceafa-de-porc-gatita-sous-vide-2.2-2.7kg
COD: CO620

Ceafa de porc gatita sous vide

2.2-2.7kg