Clasicii cartofi taiati drept, dar cu un twist modern cu coaja: un strat special ii transforma intr-o combinatie irezistibila cu exterior super crocant si interior fraged si pufos. Se prepara rapid, au pierderi minime si sunt perfecti pentru volume mari – exact ce ai nevoie intr-o bucatarie aglomerata!
10-15 min * 220 °C: Preincalziti cuptorul la 220°C. Asezati produsul congelat intr-un singur strat, pe o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti timp de 10-15 minute. Intoarceti produsul la jumatatea timpului de coacere.
Friteuza
2:30-3:30 min * 175 °C: Prajiti portii mici in ulei incins (175°C) timp de 2:30-3:30 minute. Lasati la scurs pe hartie absorbanta inainte de servire.
Ingrediente
Cartofi (91%), ulei de floarea soarelui (4%), amidonuri modificate, maltodextrina, amidonuri, faina de orez, sare, agenti de crestere (E450i, E500ii), stabilizator (E415).