Cartofi pai cu taietura dreapta, crocanti in exterior si moi in interior, de culoare aurie. Taietura: 10/10 mm
Loading...
Metode de preparare
Friteuza
3-4 min* 175°C: Porniti friteuza si reglati-o la temperatura de 175°C. Atunci cand temperatura a fost atinsa (se stinge ledul indicator al friteuzei), se pun cartofii congelati in cos si se introduce in uleiul incins. Timpul de prajire al cartofilor este de 3-4 minute.
Cartofi pai cu taietura dreapta, crocanti in exterior si moi in interior, de culoare aurie. Taietura: 10/10 mm
Loading...
Metode de preparare
Friteuza
3-4 min* 175°C: Porniti friteuza si reglati-o la temperatura de 175°C. Atunci cand temperatura a fost atinsa (se stinge ledul indicator al friteuzei), se pun cartofii congelati in cos si se introduce in uleiul incins. Timpul de prajire al cartofilor este de 3-4 minute.