Acest produs este ideal atat pentru umplerea croissantelor, brioselor, gogosilor si tartelor, cat si ca topping pentru diferite produse de patiserie. Umplutura se poate folosi si inainte dar si dupa coacere. Produsul trebuie pastrat la o temperatura de +18/+24°C in ambalajul original, in locuri curate, ferite de lumina si umezeala. Produsul poate fi utilizat doar cu dispenser. Pentru mai multe informatii despre dispenserul de crema ia legatura cu agentul tau.
Numarul de croissante umplute variaza in functie de cantitatea de umplutura utilizata per portie.
BistroCafeneaCateringEvenimentePatiserieUnitate de cazare - mic dejunCofetarie
Temperatura
Ambiental
Tara de origine
Italia
Aroma
Caise
Proprietati
Fara GMO
Ingrediente
Sirop de glucoza-fructoza, piure de caise 35% (origine Italia), zahar, apa, agenti de gelifiere: pectina cu adaos;pirofosfat de sodiu si alginat de sodiu, regulatori de aciditate: acid citric si citrat de calciu, conservant: potasiu ,sorbat, aroma naturala.