Call center: 0372.46.70.70

Semipreparate si solutiiSous videPulpa de rata confiata, gatita sous vide (4 x ~300g) 1.4-1.7kg

Pulpa de rata confiata, gatita sous vide (4 x ~300g) 1.4-1.7kg

Referinţă: CO1296
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Pulpa de rata, piesa intreaga cu os si piele, gatit sous vide in suc propriu, congelat rapid
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
20 min * 210°C:
Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 210°C (180°C pentru cele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Ingrediente
Pulpa de rata min.80%, amestec de condimente (apa, sare, chimen stabilizatorii di si trifosfati, faina de amarant, carbonat de sodiu, proteine vegetale, usturoi, dextroza, aroma) grasime de porc .
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1120
Valoare energetica (kcal)
270
Grasimi (g)
23.3
din care acizi grasi saturati (g)
6.3
Glucide (g)
1.2
din care zaharuri (g)
0
Proteine (g)
13,8
Sare (g)
1,26

Pulpa de rata confiata, gatita sous vide (4 x ~300g) 1.4-1.7kg

In stoc magazin
Cantitate minima de comanda: 0 buc

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Semipreparate si solutiiSous videPulpa de rata confiata, gatita sous vide (4 x ~300g) 1.4-1.7kg

Pulpa de rata confiata, gatita sous vide (4 x ~300g) 1.4-1.7kg

Referinţă: CO1296
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Pulpa de rata, piesa intreaga cu os si piele, gatit sous vide in suc propriu, congelat rapid
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
20 min * 210°C:
Decongelati produsul in frigider pentru minim 24 ore. Preincalziti cuptorul la 210°C (180°C pentru cele cu ventilatie sau treapta 3/4 pentru cuptoarele cu gaz). Scoateti produsul din folie si puneti-l intr-un vas termorezistent incapator, impreuna cu gelatina din punga. Coaceti timp de 20 minute, intorcand produsul o data la jumatatea timpului de preparare. Dupa coacere lasati sa se raceasca timp de 10 minute. Timpul de coacere poate varia in functie de tipul si performanta cuptorului.
Ingrediente
Pulpa de rata min.80%, amestec de condimente (apa, sare, chimen stabilizatorii di si trifosfati, faina de amarant, carbonat de sodiu, proteine vegetale, usturoi, dextroza, aroma) grasime de porc .
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1120
Valoare energetica (kcal)
270
Grasimi (g)
23.3
din care acizi grasi saturati (g)
6.3
Glucide (g)
1.2
din care zaharuri (g)
0
Proteine (g)
13,8
Sare (g)
1,26

Pentru comenzi accesati contul dvs.