Ciolan de porc gatit sous-vide 650g - Bocado
Semipreparate si solutiiSous-videCiolan de porc gatit sous-vide 650g

Ciolan de porc gatit sous-vide

650g
Se încarcă recenziile...
Food & Glory
COD: FGC2013
Trimite
Loading...
Ciolanul de porc gatit sous-vide este fraged, suculent si usor de finisat, oferind un rezultat constant la fiecare preparare.

Ai nevoie de ajutor?

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Specificatii

Mod gatire
Cuptor
Temperatura
Refrigerat
Tara de origine
Romania
Tip local
CantinaCateringEvenimentePubRestaurant Romanesc
Potrivit pentru
PranzCinaMeniu festiv
Tip carne
Porc
Numar portii
2

Metode de preparare

Cuptor
10-12 min * 220°C:
Indepartati ambalajul si deschideti punga vidata. Atentie! Nu consumati produsul daca punga vidata este rupta. Preincalziti cuptorul la 160°C timp de 8 minute. Asezati continutul intr-un vas termorezistent. Introduceti produsul pe raftul de mijloc al cuptorului si gatiti ciolanul la temperatura de 220°C timp de 10–12 minute.

Ingrediente

Rasol posterior de porc 98,4%, amestec de condimente 0,6% (boia de ardei dulce, boia de ardei afumata, piper negru macinat, zahar brun, usturoi pudra, cimbru, foi de dafin), sare cu nitriti 1% (sare, nitrit de sodiu).

Valori nutritionale 100g

Valoare energetica (kJ)
1395
Valoare energetica (kcal)
333.47
Grasimi (g)
28.59
din care acizi grasi saturati (g)
0.01
Glucide (g)
0.64
din care zaharuri (g)
0.15
Proteine (g)
15.82
Sare (g)
1

Review-uri

Recenzii

Se încarcă rezumatul…
Se încarcă recenziile…
COD: FGC2013
Food & Glory

Ciolan de porc gatit sous-vide

650g