Realizati din cartofi cu coaja, atent selectionati pentru un plus de savoare si rusticitate, Scoops Skin On aduc un twist modern preparatelor clasice. Textura lor: crocanta la exterior si delicat moale la interior, forma curbata, inspirata din conceptul de “scoop”, ii transforma in suportul ideal pentru sosuri cremoase, dipuri picante sau toppinguri creative.
9-10 min * 200 °C: Preincalziti cuptorul la 200°C. Asezati produsul congelat intr-un singur strat, pe o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti timp de 9-10 minute. Intoarceti produsul la jumatatea timpului de coacere.
Friteuza
2:30-3 min * 175 °C: Prajiti portii mici in ulei incins (175°C) timp de 2:30-3 minute. Lasati la scurs pe hartie absorbanta inainte de servire.
Ingrediente
Cartofi (89%), ulei de floarea-soarelui (6%), amidon modificat (cartof, porumb), maltodextrina, amidon (cartof, porumb), faina de orez, sare, agenti de crestere (E450i, E500ii), stabilizator (E415).