Call center: 0372.46.70.70

Semipreparate si solutiiSemipreparate pe baza de planteBurger vegetal Happy Cow din sfecla rosie si andive (10 buc x 115g) 1.15kg

Burger vegetal Happy Cow din sfecla rosie si andive (10 buc x 115g) 1.15kg

Referinţă: SG001
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Burgerul Happy Cow este produs din ingrediente vegetale, procesate integral in laboratorul nostru, cu o deosebita atentie pentru gustul final fara a face rabat de la calitatea nutritionala. Bogat in fibre si proteine vegetale.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
20-25 min * 170°C:
Se incalzeste cuptorul la 170°C, se coace produsul pe o parte 10-15 minute, iar dupa se intoarce pe partea cealalta si se mai coace doar 10 minute.
Tigaie
14 min:
Se incalzeste tigaia antiaderenta la temperatura medie-inalta. Se unge cu putin ulei vegetal. Se frige produsul aproximativ 14 minute intorcand frecvent.
Gratar
14 min:
Incingeti gratarul la temperatura mare. Se tine chifteua la foc mic aproximativ 14 minute, intorcand frecvent de pe o parte pe alta. Rezultatele pot varia in functie de tipul de gratar si a temperaturii de gatire.
Ingrediente
Sfecla rosie, naut, fulgi de ovaz, faina integrala, andive, ceapa, seminte de floarea soarelui, seminte de SUSAN, ulei de floarea soarelui, patrunjel, drojdie inactiva, sare, piper, menta, cimbru, chimion.
Alergeni
GLUTEN, SUSAN
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1390
Valoare energetica (kcal)
356
Grasimi (g)
16
din care acizi grasi saturati (g)
1,6
Glucide (g)
38
din care zaharuri (g)
4
Proteine (g)
11
Sare (g)
1

Pentru comenzi accesati contul dvs.

Semipreparate si solutiiSemipreparate pe baza de planteBurger vegetal Happy Cow din sfecla rosie si andive (10 buc x 115g) 1.15kg

Burger vegetal Happy Cow din sfecla rosie si andive (10 buc x 115g) 1.15kg

Referinţă: SG001
Se încarcă recenziile...

Descrierea produsului

Burgerul Happy Cow este produs din ingrediente vegetale, procesate integral in laboratorul nostru, cu o deosebita atentie pentru gustul final fara a face rabat de la calitatea nutritionala. Bogat in fibre si proteine vegetale.
Loading...
Metode de preparare
Cuptor
20-25 min * 170°C:
Se incalzeste cuptorul la 170°C, se coace produsul pe o parte 10-15 minute, iar dupa se intoarce pe partea cealalta si se mai coace doar 10 minute.
Tigaie
14 min:
Se incalzeste tigaia antiaderenta la temperatura medie-inalta. Se unge cu putin ulei vegetal. Se frige produsul aproximativ 14 minute intorcand frecvent.
Gratar
14 min:
Incingeti gratarul la temperatura mare. Se tine chifteua la foc mic aproximativ 14 minute, intorcand frecvent de pe o parte pe alta. Rezultatele pot varia in functie de tipul de gratar si a temperaturii de gatire.
Ingrediente
Sfecla rosie, naut, fulgi de ovaz, faina integrala, andive, ceapa, seminte de floarea soarelui, seminte de SUSAN, ulei de floarea soarelui, patrunjel, drojdie inactiva, sare, piper, menta, cimbru, chimion.
Alergeni
GLUTEN, SUSAN
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica (kJ)
1390
Valoare energetica (kcal)
356
Grasimi (g)
16
din care acizi grasi saturati (g)
1,6
Glucide (g)
38
din care zaharuri (g)
4
Proteine (g)
11
Sare (g)
1

Pentru comenzi accesati contul dvs.