Alegerea perfecta pentru o experienta culinara deosebita. Sunt taiati uniform la 10 mm si acoperiti cu un strat special care le asigura o textura crocanta de lunga durata. Fiecare portie ofera un gust natural si intens, datorita procesului de selectie atenta a cartofilor.
10-15 min * 220 °C: Preincalziti cuptorul la 220°C. Asezati produsul congelat intr-un singur strat, pe o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti timp de 10-15 minute. Intoarceti produsul la jumatatea timpului de coacere.
Friteuza
2:30-3:30 min * 175 °C: Prajiti portii mici in ulei incins (175°C) timp de 2:30-3:30 minute. Lasati la scurs pe hartie absorbanta inainte de servire.
Ingrediente
Cartof (91%), ulei de floarea soarelui (4%), amidonuri modificate (cartof, porumb), maltodextrina, amidonuri (cartof, porumb), faina de orez, sare, agenti de crestere (E450i, E500ii), stabilizator (E415).